Eunavi 9-palčni 2din avto armaturne plošče okvir za Mercedes Benze C razred 2004-2011 avto radio stereo igralec trim kit ploščo za zvok v komplet

w10161

Nov izdelek

€52.31 €41.85

NAŠE STORITVE:① Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas prosti čas, vam bo odgovoril v roku 12 ur.② Prosimo, da nam priložnost, da vam služijo, ne odprete spor, Spor je ravna s platformo, platforme je, ne strokovno, ne more rešiti temeljnih problemov, zaupajte nam, ko imate težave, se obrnite na nas čim prej, smo strokovno ekipo rešiti problem za vas.③ Poprodajne garancija:NO1: 1 leto garancije periodNO 2: Prejel 2 let lahko podaljšana garancija (plačane neobvezno)

Logistika obvestilo:mi Smo NE odgovarja za MOREBITNE uvozne dajatve, po meri pristojbina, Sinhronizacija z doplačilom ali carinski zamudo.Če parcela je vrnitev nazaj k nam zaradi kupci zavrnitev izplačila nad pristojbine, mi NE bi bilo poslati paket, dokler kupec skupaj pristojbin in plačati VSE za vrnitev in ponovno pošlji stroškov.Kupec ne more preklicati naročilo ali zahtevo za vračilo na podlagi zgoraj navedenega razloga.Bomo poskušali naše najboljše, da bi našim kupcem, da bi kar najbolj zmanjšali tveganje za plačilo davkov.Če imate dobro idejo za zmanjšanje davka, vam lahko nam povejte,.Smo tovarne na Kitajskem, za večino model, imamo jih na zalogi, morate le, da bi nam 2-3 dni, če želite preizkusiti napravo.1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

  • Postavka Vrsta: Fascias
  • Vrsta Materiala: ABS
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime Modela: Okvir za W203
  • Element Širina: 21inch
  • Postavka Višina: 13inch
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: CCC
  • Element Teža: 0.2kg
  • Postavka Dolžina: 24.5inch

Oznake: mercedes w203 skupno, 2 din okvir, stereo w203, ploščo mercedes benz sl r230, android avto dvd predvajalnik za mercedes w203, 2 din radio android, radio zello, w203, 2 din carplay, avdio 2din 7.

Pripomočki