50PCS Ostra Tabela Noge Tla Zaščitnik Noge Drsijo Nasveti Črne Gume za Varovanje sluha

w101598

Nov izdelek

€19.17 €13.23

(1)Izdelane iz visoko kakovostne gume material, non-zdrsa, trajno.Je ostra tabela noge bodo trdno zasidrana v svetovnem patron brez puščanja sledi na ploščice ali lesena tla.

(2)nemoteno ostra slog modi niso drsenje lahko popolnoma upognite doma dekoracije, ne glede na to vaša hiša je zastarelo, sodobno, kmečke, retro.

(3)Enostavno in hitro namestitev, enostavno in lepo.Številne aplikacije, vključno z mize, mizice, posteljne mize, mizice, laptop mize, krepak mize, in celo plavajoči zofe.

(4), ki je Posebej oblikovana tako, da 2-bar ali 3-bar ostra noge s premerom 10/12 mm.Izboljšanje vaše DIY projekt in zaščitite tla ob istem času.Te noge dodate tudi oprijem in stabilnost ostra noge projekta.

(5)Enostaven za uporabo.Samo potisnite jih v ustrezen prostor pod noge.Zaščitite površino vaša tla in noge.Pomaga izboljšati stop noge drsna na trda tla in nedrsečo površino.

(6)Naš odnos z našimi kupci se ne konča po prodaji je popolna.Mi smo tukaj za vas, če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga ali imajo težavo z izdelkom.Prijazno storitev za stranke bo zagotovila vaše zadovoljstvo je naša glavna najbolj prednostna naloga.

Material: Guma

Barva: Črna

Teža: 82.0 g

Velikost: Dolžina: 30x Višina 20 mm

50PCS tabela noge

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

  • Vrsta: Drugo
  • Nastavite Vrsto: No
  • Blagovna Znamka: Loriver
  • Vrsta Debelo: No
  • Uporaba: Drugo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Gume

Oznake: zlati ostra noge, debelo ostra noge, bela ostra noge, gume ostra noge, črno železo ostra noge, penumatic ostra noge, 3 noge ostra noge, kallax ostra noge, črna ostra noge uk, črno zlato ostra noge.

Pripomočki