2021 Novo Brezžično Bluetooth Nosilec za Podporo Osnovno Stojalo Gamepad Krmilnika Držalo Za XBOX ONE X Video Igre Pribor

w100815

Nov izdelek

€13.60 €7.48

Opis:

1. Univerzalni krmilnik za igre oklepaj.Mogoče ga je uporabiti z napravami za XBOX ENEGA/ENO SLIM/za ONE X/za serije X krmilniki, desktop PC igre ročaji in večina drugih proizvajalcev, ki igra krmilniki.

2. Robusten in eleganten design.Ta nosilec je izdelan iz visoko-moč plastike, ne bo bend ali zvijajte, in je narejen iz trdne osnove, ki je zelo primerna za obliko upravljavca.Trmast in eleganten.

3. S strokovno igro element načrtovanja, tako da boste lahko počutili zabavna igra vzdušje pred igranjem igre, tako da lahko imate več izkušenj v igri.

4. To gamepad nosilec je standard škatla za shranjevanje in držalom, tako lahko postavite krmilnik lepo in udobno v kraju, kjer to ni ovira, in tam je baterija škatla za shranjevanje v nosilec, jo lahko shranite rezervne baterije v Notranjosti, ga lahko shranite v vaš prostor.

5. Omogoča shranjevanje krmilnik dobro, in ni več treba iskati krmilnik, ko prijatelji pridejo.Stojalo lahko jih varno na zgornji tabeli.

Specifikacija:

Material: ABS

Barva: rdeča, vijolična, črna

Primerno za: za XBOX ENEGA/ENO SLIM/za ONE X/za serije X

Seznam Vsebine:

1*Krmilnik Za Igre Nosilec

  • Številka Modela: držalo za Xbox Serije S X, Za Xbox Eno Serijo S X Igro Holde
  • Združljiv Znamko/Model: Microsoft, SONY
  • SONY Model: playstation
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • S USB: no
  • Blagovna Znamka: Rondaful

Oznake: xbox nalepke serije x, pribor xbox x, primeru ps2, stojalo xbox serije, xbox seris x, matično ploščo za xbox, matično ploščo xbox, nadzor xbox, igre xbox serije, žice xbox.

Pripomočki