Pena za Letalo Izstrelitev Mehurček Katapult Letalo Igrača za Letalo, Igrače za Otroke Letalo Katapult Pištolo Streljanje Igra Igrače na Prostem Šport Igrače

w100559

Nov izdelek

€6.71 €3.36

Opis:

【Igrača letal】 :4 Pene Letal, zmerne velikosti, Majhne velikosti, da jih lahko nosite primerna za različne udeležence z različnimi barvami.

【Močan Obseg】 :Močan obseg outdoor športne padalo, Enostaven za otroke, da se zabavajo, obseg Učinkovito 6-8M, Ultra-prilagodljiv, zmogljiv prostega letenja, Dolge drsne čas.

【Okolju Prijaznih Materialov】:Ti pena plošče so narejene iz EPP polimernih materialov, ki so lahka mase, prilagodljiva in odporna na udarce.So prestale za varnost otrok, testi.Tudi če stiropora letalom pristal na njega/njo, to ne bo škoduje vašemu otroku.

【Kul Styling 】:znanstvena fantastika obliko, kot nalašč racionalizacijo, z pull-out oblika varnosti ročaj, ki ne drsi, igra brez truda, naj vaši otroci igrajo na prostem.

【Za Vse Starostne】:Ti mehurček letalo tekmovalci niso namenjena samo za otroke, cela družina lahko uživate veseli čas v dvorišču, na plaži, travniki in pašniki, dvorišče, vhodna vrata, park in druge odprte površine.

Kako Igrati?

[1 KORAK]Prilagodite položaj zrakoplova, push in pull obremenitev, pritisnila na sprožilec, in emisij prve licence.

[2 KORAK]Vključite na sprožilec, da nižje drugo letalo v utor.

[3 KORAK]Push in pull na obremenitev, pritisnila na sprožilec, in drugo letalo začenja.

Vsebuje:

Letalo Izstrelitev x 1

Model Pene Letalo x 4

  • Vrsta: Igračo Pištolo Pištolo
  • Številka Modela: AA
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Plastika Tip: PC
  • Priporočamo, Starost: 7-12y, 12+y
  • Spol: Unisex
  • Material: Plastični

Oznake: airsoft orožje, airsoft, pištolo, otrok pištolo, blaster gel, big bubble pištolo, lego puško, sol bug pištolo, zlati denar pištolo, liger zoid.

Pripomočki