Kavni Pod Skladiščenje Imetnik Velike Zmogljivosti Aparat Kapsule Organizator Imetnika

w100247

Nov izdelek

€7.48 €3.59

Opis:

Super Material: iz železa, in površino laka, to vintage stilov, kavni pod organizator je vzdržljiv, močan in nerjavnimi.

Velika zmogljivost: kava pod košarico lahko zagotovi dovolj prostora, da držite aparat kapsule.

Edinstven Design: votli iz strukture tega skodelico kave naj bo dobro kroženje zraka in ohraniti predmet suho.Lahek in čvrst-veliko base zagotavlja, da ne bo nagib ali pade, lahko izberete aparat, ki ga želite.In skodelico kave oblika modela je zelo ujemajo s kavo-teme, povezane z uporabo in dekoracijo.

Multi Funkcija: lahko se uporablja kot škatla za shranjevanje za K skodelici in druge kave kapsulo, in lahko tudi pridržite, sladkor vrečke, mešanjem palico, kava mate, sadje, kruh, piškote, pijače ali drugih predmetov.

To lahko dajejo v kave, stojala, dnevna soba, jedilnica, študijske sobe, čajne hiše ali gostinske kot okras in organizator.

Velikost Grafikona:

Zgornji Premer: pribl. 15 cm / 5.91 palčni

Višina: pribl.19 cm / 7.48 palčni

Paket Vključuje:

1 Kos Aparat Za Stroka Imetnik Košarico

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek,dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

  • Material: Drugo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: KOZEEY
  • Številka Modela: Aparat Kapsule Za Shranjevanje Košarico

Oznake: kava posodi avto, capsul kave, aparat za posodo, skodelico kave ozadje, kapsula imetnik nespresso, kava, stroka stroki, rekapitulacija nespresso imetnika, nespresso imetnik lesa, velikost kapsula imetnika.

Pripomočki